Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Eu Sunt Un Om Versuri

Eu Sunt Un Om Versuri. Nu banii mă fac, eu îi fac și îi dirijez la stres îi consum pe toti, să mă relaxez. Eu sunt un om fără de țară, un strop de foc purtat de vânt, un rob răzleț scăpat din fiară, cel mai sărac de pe pământ. Nu o pot dovedi asa ca poate eu sunt orb. Dar eu sunt doar un om la urma urmei, eu sunt doar un om pana la urma nu da vina pe mine. Pentru ca eu sunt doar un om la urma urmei, tu esti doar un om, pana la urma nu da vina pe mine nu da vina pe mine.

Am frică de moarte, zile numărate că azi sunt aici mâine nu mai sunt! Daca acum tu porti blugi. Sunt mai tare ca reckonel. Nu o pot dovedi asa ca poate eu sunt orb. Pentru ca eu sunt doar un om la urma urmei, tu esti doar un om, pana la urma nu da vina pe mine nu da vina pe mine.

Este Oare Iertare Negativ Crestin Cu Versuri Chords Chordify
Este Oare Iertare Negativ Crestin Cu Versuri Chords Chordify Source from : https://chordify.net/chords/este-oare-iertare-negativ-crestin-cu-versuri-cornel-iana
Vin cu cagula pe cap. Azi sunt doar un om mâine nu mai sunt. Gandind ca pot vedea prin acest lucru sa vad ce este in spate. Sunt cel ce rănește, plânge, iubește azi sunt doar un om mâine nu mai sunt. Am frică de moarte, zile numărate că azi sunt aici mâine nu mai sunt!

Daca acum tu porti blugi.

Nu banii mă fac, eu îi fac și îi dirijez la stres îi consum pe toti, să mă relaxez. Haide vino sa ma sugi. Dar eu sunt doar un om la urma urmei, eu sunt doar un om pana la urma nu da vina pe mine. Sunt dragoste, ură, sunt și prost de gură azi sunt doar un om mâine nu mai sunt. Zacheu era un om micut.

Fiind incepatoare, imi cer iertare daca uneori nu sunt prea clare imaginile sau prezentarea e prea simpla. Eu le dau un pumn in stomac. Şi eu sunt roşu, negru am galben, sunt şi eu sunt tan, omule! Nu o pot dovedi asa ca poate eu sunt orb. Am un xss in nasa.

Negative Crestine Eu Sunt Un Om Nicu Neamt Youtube
Negative Crestine Eu Sunt Un Om Nicu Neamt Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=SSmZDoszaRE
Zacheu era un om micut. Dar eu sunt doar un om la urma urmei, eu sunt doar un om pana la urma nu da vina pe mine. Azi sunt doar un om mâine nu mai sunt. Am frică de moarte, zile numărate că azi sunt aici mâine nu mai sunt! Nu ma poti hrani cu paine.

Nu o pot dovedi asa ca poate eu sunt orb.

Eu sunt un om fără de țară, un strop de foc purtat de vânt, un rob răzleț scăpat din fiară, cel mai sărac de pe pământ. Sunt mai tare ca reckonel. Si daca ma salta le rup cracii. Şi eu sunt roşu, negru am galben, sunt şi eu sunt tan, omule! Nu banii mă fac, eu îi fac și îi dirijez la stres îi consum pe toti, să mă relaxez.

Am un xss in nasa. Dar eu sunt doar un om la urma urmei, eu sunt doar un om pana la urma Haide vino sa ma sugi. Azi sunt doar un om mâine nu mai sunt. Si mie frica sa rup masa.

Versuri Online Lyrics And Music Videos Worldromanianmaneleetnokidscollectionstore C 2013 2020 Versuri Online Facebook Twitter Email Close The Sidebar Versuri Online Lyrics And Music Videos Browsing Yearly Archive 2018 Ad Dani Printul Banatului
Versuri Online Lyrics And Music Videos Worldromanianmaneleetnokidscollectionstore C 2013 2020 Versuri Online Facebook Twitter Email Close The Sidebar Versuri Online Lyrics And Music Videos Browsing Yearly Archive 2018 Ad Dani Printul Banatului Source from : https://www.versuri.online/2018/amp/page/445
Zacheu era un om micut. Stând aici, hohotitor, face treaba mea, eu sunt în viaţă! Pentru ca eu sunt doar un om la urma urmei, tu esti doar un om, pana la urma nu da vina pe mine nu da vina pe mine. Sunt cel ce rănește, plânge, iubește azi sunt doar un om mâine nu mai sunt. Daca acum tu porti blugi.

Fiind incepatoare, imi cer iertare daca uneori nu sunt prea clare imaginile sau prezentarea e prea simpla.

Am frică de moarte, zile numărate că azi sunt aici mâine nu mai sunt! Cantareti andy tica, filip dinca, alex tudorache, laurentiu tudorache. Haide vino sa ma sugi. Pentru ca eu sunt doar un om la urma urmei, tu esti doar un om, pana la urma nu da vina pe mine nu da vina pe mine. Vin cu cagula pe cap.

Eu sunt un om fără de țară, un strop de foc purtat de vânt, un rob răzleț scăpat din fiară, cel mai sărac de pe pământ eu sunt un om. Nu banii mă fac, eu îi fac și îi dirijez la stres îi consum pe toti, să mă relaxez.

Posting Komentar untuk "Eu Sunt Un Om Versuri"