Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

George Michael A Murit

George Michael A Murit

Și polițiștii spun că e o moarte inexplicabilă, dar nu e suspectă. A declarat presei că artistul ar fi murit liniștit în propria sa casă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cantaretul britanic george michael a incetat din viata la varsta de 53 de ani. Cântărețul geoge michel a murit la 53 de ani. See more of george michael on facebook.

Singer George Michael A Murit La Varsta De 53 De Ani
vizitati articolul complet aici : https://ro.style-people.com/publication/1397580/
Luni 26 decembrie 2016 02:10 scrie un comentariu: See more of george michael on facebook. Conform agentului său, el a avut parte de o moarte liniştită, acasă.

În anii 1980 şi mai târziu a continuat succesul său ca interpret solo, a murit în pace acasă în locuinţa sa din.

Ambulanța ar fi sosit la fața locului chiar în ziua de crăciun, la ora 1:42 ora locală. Cantaretul george michael a murit, duminica, de craciun, la doar 53 de ani. Și polițiștii spun că e o moarte inexplicabilă, dar nu e suspectă.

George michael a murit la varsta de 53 de ani si intreaga lume a fost uimita de disparitia unui star extrem de popular pe intregul mapamond. Poliţiştii anchetează moartea lui george michael drept „neaşteptată, dar nu suspicioasă, mai relatează aceeaşi sursă, citată de cnn. Familia vă roagă să îi respectați perioada de doliu.

George Michael A Murit De Crăciun 10 Lucruri Pe Care Probabil Nu Le Stiai Despre El News Zu Tv
vizitati articolul complet aici : https://zutv.ro/news/george-michael-a-murit-de-craciun-10-lucruri-pe-care-probabil-nu-le-stiai-despre-el-id29228.html
Moartea lui george michael a fost anunțată în seara de. Confirmăm cu multă tristețe că fiul, fratele și prietenul nostru iubit george michael a murit în pace de crăciun. Cantaretul george michael a murit, duminica, de craciun, la doar 53 de ani.

A murit în liniște, la reședința sa, au spus rudele artistului, fără să precizeze însă mai multe detalii.

Cantaretul george michael a murit, duminica, de craciun, la doar 53 de ani. „cu profundă tristeţe vă anunţăm că. Cântărețul george michael a murit la vârsta de 53 de ani.

Cântăreţul george michael a murit duminică seară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de crăciun, a anunţat agentul său de presă. 25 июня 1963, лондон — 25 декабря 2016, оксфордшир). Poliţiştii anchetează moartea lui george michael drept „neaşteptată, dar nu suspicioasă, mai relatează aceeaşi sursă, citată de cnn.

George Michael A Murit Singur Iubitul Artistului A Dat Detalii Incredibile Despre Decesul Acestuia Video B1 Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.b1.ro/stiri/monden/george-michael-a-murit-singur-iubitul-artistului-a-dat-detalii-incredibile-despre-decesul-acestuia-video-172046.html
Starul muzicii pop george michael a murit înconjurat de cei dragi, conform unui anunţ făcut de reprezentantul artistului: George michael a murit la vârsta de 53 de ani. „cu profundă tristeţe vă anunţăm că.

George michael a decedat astăzi (25 decembrie).

Și polițiștii spun că e o moarte inexplicabilă, dar nu e suspectă. Au existat suspiciuni privind faptul că vedeta ar fi murit în urma unei supradoze de droguri, el fiind bănuit că era consumator de cocaină și heroină. 25 июня 1963, лондон — 25 декабря 2016, оксфордшир).

Posting Komentar untuk "George Michael A Murit"