Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani 2 Ani

La Multi Ani 2 Ani. 210 astăzi îţi urăm o zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. De ziua ta as vrea ca razele la multi ani! Cand stau în genunchi, cer doar atât: De pe aceasta pagina poti trimite felicitari personalizate , catre toti prietenii tai de pe fb www.rofelicitari.com. La multi ani, copilul meu iubit!

La mulţi ani dragă ioane şi mult noroc în viaţa ta şi să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta. Eu îl aștept sa ii zic la mulți ani ! La multi ani, copilul meu iubit! Sa ii stimezi pe toti, sa te stimeze lumea. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si.

Hobby Claudia La Multi Ani Silvia
Hobby Claudia La Multi Ani Silvia Source from : http://claudia-imieihobby.blogspot.com/2012/04/la-multi-ani-silvia.html
Astăzi promitem că vei primi multe daruri dulci! Anii plin de dulce sa iti fie!. La mulți ani, unchiul meu drag! La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire! De pe aceasta pagina poti trimite felicitari personalizate , catre toti prietenii tai de pe fb www.rofelicitari.com.

Drumul vietii sa nu ne desparta de parinti, copii, surori si frati hai sa nu uitam noi de prieteni de prietenii adevarati hora noastra cea moldoveneasca o.

De ziua ta iti urez 12 luni de sanatate, 52 de saptamani de fericire, 365 de zile fara stress, 8760 de ore de dragoste, 524600 de minute de liniste si 31536000 de secunde de placere. Colecție de la torok elena. Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! La multi ani, copilul meu iubit! Daca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat la multi ani dragostea mea!

La mulți ani, dragul meu naș! La mulți ani cu sănătate și toate cele bune alături de cei dragi @tutri. Sa ai soare la fereastra. Îți doresc succes, sănătate de fier și doar prieteni adevărați. La multi ani, frumoasa noastra.

Montaje Fotografico La Multi Ani Pixiz
Montaje Fotografico La Multi Ani Pixiz Source from : https://es.pixiz.com/frame/LA-MULTI-ANI-890672
Îți doresc multă sănătate, fericire în familie, bunătate și bună dispoziție. La multi ani, frumoasa noastra. Anii plin de dulce sa iti fie!. Sa fii mereu frumoasa si blanda, sa nu cunosti tristetea si nici tradarea. Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!

Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume.

Daca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat la multi ani dragostea mea! Fie ca incepand cu aceasta zi speciala sperantele tale sa se implineasca, florile sa iti zambeasca si fericirea sa te insoteasca! Sa ai soare la fereastra. Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Sa ii stimezi pe toti, sa te stimeze lumea.

Eu îl aștept sa ii zic la mulți ani ! La multi ani, toti fericiti sa ii traiesti. Ariana noastra a mai crescut cu un anisor! La mulți ani, dragul meu naș! Iti doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi.

Keep Calm And La Multi Ani Fluturas Poster Marius Keep Calm O Matic
Keep Calm And La Multi Ani Fluturas Poster Marius Keep Calm O Matic Source from : https://keepcalms.com/p/keep-calm-and-la-multi-ani-fluturas-2/
La multi ani, romani de pretutindeni! La mulți ani cu sănătate și toate cele bune alături de cei dragi @tutri. Cand stau în genunchi, cer doar atât: Are o voce mai buna ca a altora de chipul asta al lui cu copii ….e ceva… am peste 50 de ani dar nu vad la barbati asa cu copii altora. Sa cresti mare, mare, mare, sa ai parte de iubire, sa ai parte de noroc, sa traiesti in fericire, cu tot neamul la un loc!

Anii plin de dulce sa iti fie!.

La multi ani, toti fericiti sa ii traiesti. O viata armonioasa si multa bucurie, sa nu plangi niciodata, sa nu stii de rele. Sa nu ai motive sa fii trista sau nemultumita. Sa cresti mare, mare, mare, sa ai parte de iubire, sa ai parte de noroc, sa traiesti in fericire, cu tot neamul la un loc! Are o voce mai buna ca a altora de chipul asta al lui cu copii ….e ceva… am peste 50 de ani dar nu vad la barbati asa cu copii altora.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani 2 Ani"