Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Manastirea Mihai Voda Turda

Manastirea Mihai Voda Turda

Biserica în stil bizantin reprezintă o copie arhitecturală a mănăstirea este situată la periferia oraşului, lângă obeliscul ce marchează locul asasinării marelui voievod în tabăra de luptă ce se afla pe aceste. Mănăstirea mihai vodă din turda a fost întemeiată în anul 2002, la iniţiativa ips bartolomeu anania.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Biserica în stil bizantin reprezintă o copie arhitecturală a mănăstirea este situată la periferia oraşului, lângă obeliscul ce marchează locul asasinării marelui voievod în tabăra de luptă ce se afla pe aceste. Sfințire de clopote la mănăstirea „mihai vodă de la turda. Manastirea mihai voda este un lacas de cult din municipiul turda, judetul cluj, infiintat in anul 2002 la initiativa lui bartolomeu anania.

Dar Sfanta Liturghie Manastirea Mihai Voda Turda Jud Cluj
vizitati articolul complet aici : http://dumitrucobzaru.blogspot.com/2012/11/sfanta-liturghie-manastirea-mihai-voda.html
Situata pe strada aleea obeliscului nr. Greva de avertisment cu banderole pe mana. Manastirea mihai voda este un lacas de cult din municipiul turda, judetul cluj, infiintat in anul 2002 la initiativa lui bartolomeu anania.

Sfințire de clopote la mănăstirea „mihai vodă de la turda.

Accesul e facil, amplasarea fiind la 3 kilometri sud de centrul municipiului turda. Lucrările de construcţie a mânăstirii mihai vodă turda au fost încredinţate neobositului şi harismaticului paroh de la oprişani ii, părintele vasile ştiopei, fiind pusă sub ocrotirea sfinţilor voievozi fără de trup mihail şi gavriil, prăznuiţi pe 8 noiembrie. Aleea obeliscului 5, turda 401117, ρουμανία.

Este situata langa obeliscul ce marcheaza locul unde a fost ucis mihai viteazu. Lucrările de construcţie a mânăstirii mihai vodă turda au fost încredinţate neobositului şi harismaticului paroh de la oprişani ii, părintele vasile ştiopei, fiind pusă sub ocrotirea sfinţilor voievozi fără de trup mihail şi gavriil, prăznuiţi pe 8 noiembrie. Domenii de activitate ale manastirea mihai voda.

Manastirea Mihai Voda Turda Jud Cluj Dar
vizitati articolul complet aici : https://www.dumitrucobzaru.ro/2014/11/30/manastirea-mihai-voda-turda-jud-cluj/
Aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic manastirea mihai voda, adaugat pe hvp in categoria biserici si manastiri, zona turistica transilvania, in judetul cluj, localitatea turda. Average time spent at manastirea mihai voda. Manastirea „mihai voda turda, cluj.

The monastery buildings served multiple purposes over time such as residence of the country's leaders, military hospital.

Aleea obeliscului 5, turda 401117, ρουμανία. Comemorarea marelui voievod mihai viteazul la 418 ani de la moartea sa. Aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic manastirea mihai voda, adaugat pe hvp in categoria biserici si manastiri, zona turistica transilvania, in judetul cluj, localitatea turda.

Situata pe strada aleea obeliscului nr. Manastirea e superba si, in plus, un loc de reculegere unde va puteti ruga in liniste. 5, biserica a fost inaltata in stil bizantin, fiind o copie arhitecturala a vechii manastiri mihai voda din.

Pașii Pelerinului Mănăstirea Mihai Vodă Turda Jud Cluj 26 07 2020 Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=nexDgw9TaiI
It was built in 1591, surrounded by stone walls, similar to a fortress. The monastery buildings served multiple purposes over time such as residence of the country's leaders, military hospital. Manastirea mihai voda din turda a fost intemeiata in anul 2002, la initiativa ips bartolomeu anania.

It was built in 1591, surrounded by stone walls, similar to a fortress.

De asemenea a mai fost construit un corp de chilii si staretia. A fost inaltata in stil bizantin, fiind o copie arhitecturala a vechii manastiri mihai voda din bucuresti, ctitoria lui mihai viteazul. Aleea obeliscului 5, turda 401117, ρουμανία.

Posting Komentar untuk "Manastirea Mihai Voda Turda"