Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Aretha Franklin A Murit

Aretha Franklin A Murit

Listen to chain of fools feat. Vestea a fost confirmată de impresarul artistei pentru agenția de presă associated press.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cântăreaţa americană aretha franklin a murit la vârsta de 76 de ani, după o lungă suferinţă, potrivit cbsnews.com. Cântăreaţa americană aretha franklin, supranumită „regina muzicii soul, a murit la vârsta de 76 de ani din cauza unui cancer pancreatic. Aretha franklin, diagnosticată cu cancer în 2010, a avut cea mai recentă apariţie publică în noiembrie 2017.

Cynthia Erivo O Va Interpreta Pe Aretha Franklin News Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.news.ro/entertainment/cynthia-erivo-o-va-interpreta-pe-aretha-franklin-in-urmatorul-sezon-genius-1922401004382019101219132219
Aretha franklin fusese internata in stare grava la spital in urma cu cateva zile. Aretha franklin, prima femeie care a fost inclusă în rock & roll hall of fame, a murit la vârsta de 76 de ani. Trista veste a fost confirmată de publicistul artistei, care a transmis anunțul către associated press.

Cântăreaţa americană aretha franklin a murit la vârsta de 76 de ani, după o lungă suferinţă, potrivit cbsnews.com.

Aretha franklin fusese internată în spital în urmă cu aproape o săptămână, în stare foarte gravă, iar. În urmă cu două zile, familia anunța că aretha franklin este grav bolnavă și primește îngrijire paliativă, potrivit bbc. The queen of soul, a murit în această dimineață.

Cântăreaţa americană aretha franklin a murit la vârsta de 76 de ani, după o lungă suferinţă, potrivit cbsnews.com. A murit aretha franklin, una dintre cele mai cunoscute cantarete americane, supranumita regina muzicii soul. Aretha franklin, care se lupta de mai mulţi ani cu cancerul, a murit la detroit, la vârsta de 76 de ani.

Legendarische Soulzangeres Aretha Franklin 76 Overleden Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl
vizitati articolul complet aici : https://www.nu.nl/muziek/5411411/legendarische-soulzangeres-aretha-franklin-76-overleden.html
Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al arethei franklin, gwendolyn quinn, pentru the associated press. Potrivit presei internationale, „regina muzicii soul isi luase si la revedere de la familie. A colaborat mai întâi cu casa de.

Potrivit presei internationale, „regina muzicii soul isi luase si la revedere de la familie.

Aretha franklin, prima femeie care a fost inclusă în rock & roll hall of fame, a murit la vârsta de 76 de ani. Aretha franklin, diagnosticată cu cancer în 2010, a avut cea mai recentă apariţie publică în noiembrie 2017. Artista a murit în locuința ei din detroit, fiind răpusă de un cancer pancreatic avansat.

Aretha franklin, care se lupta de mai mulţi ani cu cancerul, a murit la detroit, la vârsta de 76 de ani. Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al arethei franklin, gwendolyn quinn, pentru the associated press. Aretha franklin, prima femeie care a fost inclusă în rock & roll hall of fame, a murit la vârsta de 76 de ani.

Aretha Franklin A Murit La Varsta De 76 De Ani Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/international/aretha-franklin-a-murit-la-varsta-de-76-de-ani.html
Cântăreaţa americană aretha franklin a murit la vârsta de 76 de ani, după o lungă suferinţă, potrivit cbsnews.com. Cântăreaţa americană aretha franklin a murit la vârsta de 76 de ani, după o lungă suferinţă, potrivit cbsnews.com. Aretha franklin, prima femeie care a fost inclusă în rock & roll hall of fame, a murit la vârsta de 76 de ani.

„regina muzicii soul, în vârstă de 76 de ani, se afla alături de familie, în locuința sa din orașul american detroit.

Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al arethei franklin, pentru the associated press. Cântăreața americană aretha franklin a murit astăzi la vârsta de 76 de ani în orașul american detroit, alături de familia sa, după ce în franklin a câştigat 20 de premii grammy (inclusiv trei speciale), dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai. Aretha franklin, una dintre legendele muzicii soul, a încetat din viață joi.

Posting Komentar untuk "Aretha Franklin A Murit"