Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube

Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube

D de fapt lipseste din top melodia cu friday cantata de fata aia. Topul celor mai vizualizate clipuri de pe youtube.com a fost realizat cu ocazia implinirii a 5 ani de la infiintarea celebrului site de video sharing.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

D de fapt lipseste din top melodia cu friday cantata de fata aia. Meritul e cu atât mai mare cu cât melodia a fost urcată pe youtube pe 12 ianuarie 2017. În topul celor mai vizualizate videoclipuri a intrat şi ed sherran.

Top 10 Cele Mai Populare Clipuri De Pe Youtube In Romania Giz Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.giz.ro/internet/clipuri-popoulare-youtube-romania-39572/
Așa arată clasamentul celor mai vizualizate clipuri muzicale de pe youtube, în acest moment: În topul celor mai vizualizate videoclipuri a intrat şi ed sherran. Artiștii români domină topul de anul acesta al celor mai vizionate videoclipuri muzicale de pe youtube în românia:

Cu timpul youtube.com a inceput sa faca parte din viata noastra.

Este al treilea an la rând că o melodie latină ocupă primul loc în topul global al celor mai vizualizate piese pe youtube. A strâns 800.000 de vizualizări în mai puţin de 4 de ore de la lansare şi a devenit cel mai vizionat clip pe youtube românia. Cele mai populare clipuri de pe youtube sunt publicate la sfârşitul fiecărui an de către google, companie care ţine seama nu numai de numărul de vizualizări ci şi de cel de aprecieri de distribuiri şi chiar la categoria videoclipurilor oficiale ale unor melodii, cele mai vizualizate clipuri româneşti.

Nu poţi să mai interacţionezi. Anul acesta, opt din cele zece cele mai vizualizate clipuri muzicale sunt în limba spaniolă, iar artistul ozuna, din puerto rico, apare în trei dintre ele. Totuşi, nu acesta este cel mai vizualizat clip pe youtube.

Top 10 Cele Mai Vizualizate Melodii De Pe Youtube In Romania In Anul 2020 Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=4x25MOqOWR8
Este al treilea an la rând că o melodie latină ocupă primul loc în topul global al celor mai vizualizate piese pe youtube. Top 50 cele mai vizionate videoclipuri de pe youtube. 13 artiști de la noi și de la ei care au lansat melodii pentru copiii lor.

Anul acesta, opt din cele zece cele mai vizualizate clipuri muzicale sunt în limba spaniolă, iar artistul ozuna, din puerto rico, apare în trei dintre ele.

Şi nu cu o singură piesă, cu două. Asa ca nme.com a luat la bani marunti acest site pentru a vedea care sunt cele mai vizualizate clipuri. Este o calatorie fascinanta ce te poarta prin cele patru anotimpuri.

Cele mai vizualizate clipuri sunt chestii superficiale, kitschuri, de la pitbull la lady gaga sau justin bieber. Daca nu, astept in comentarii opiniile si parerile tale si daca ai vreo recomandare de muzica buna nu ezita sa lasi numele melodiei mai jos. Melodia 'shape of you' a fost ascultată de 4,5 miliarde de.

Top 50 Cele Mai Vizionate Videoclipuri De Pe Youtube Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=5dJPkP2EoXg
Artiștii români domină topul de anul acesta al celor mai vizionate videoclipuri muzicale de pe youtube în românia: Meritul e cu atât mai mare cu cât melodia a fost urcată pe youtube pe 12 ianuarie 2017. Cele mai vizualizate clipuri sunt chestii superficiale, kitschuri, de la pitbull la lady gaga sau justin bieber.

Cele mai populare clipuri de pe youtube sunt publicate la sfârşitul fiecărui an de către google, companie care ţine seama nu numai de numărul de vizualizări ci şi de cel de aprecieri de distribuiri şi chiar la categoria videoclipurilor oficiale ale unor melodii, cele mai vizualizate clipuri româneşti.

Așa arată clasamentul celor mai vizualizate clipuri muzicale de pe youtube, în acest moment: Cel mai vizualizat clip pe youtube, anul acesta, are aproape jumătate de milion de vizualizări. Videoclipul gangnam style a fost lansat în iulie 2012, iar stilul de dans al rapperului psy a devenit ulterior un ea a trecut de 4,4 miliarde de vizualizări.

Posting Komentar untuk "Cele Mai Vizualizate Melodii Pe Youtube"